PDA

Просмотр полной версии : REVO - наркотик??

B_DaviS
23.02.2008, 10:24
Ні для кого не секрет,що більшість молоді вживає напій "REVO" !

Останнім часом дуже багато відгуків, що цей напій - наркотик! Що він викликає велику залежність організму та дуже шкідливий! Я розумію,що будь який алкогольний напій шкодить здоров"ю! Та хотілось би почути думку саме про цей,він зараз найпопулярніший напій і вже досить довго тримається на вершині!

Можливо в когось є інформація про "REVO" та про його вплив на організм та здоров"я людини,було б дуже цікаво почитати:-)

3o3o 3aP}|{aBeJIu
23.02.2008, 10:41
хм.. зайшов в нет нічого немає тільки реклама.
А вреклавмі як кажуть
Ван хіт, Ван шот,
а значить ван шот, ван кілл :))
та даже якщо він і без алкоголю це гоніво там всякого кофеїну і прибамбасів, на психіку полюбому дає, і на нервну систему однозначно :-(

B_DaviS
23.02.2008, 10:46
Я дещо знайшла,та тут і більшості про енергетичні напої! Та REVO також до них відноситься.

Нічний клуб, випитий напій, танець, раптова смерть... Нетривіальний випадок стався на шведській дискотеці. Причиною зупинки серця 30-річної жінки стали всього дві порції коктейля, складовими яких були енергетичний напій і горілка. Ще два випадки, в одному з яких чоловік змішував коктейль з горілкою, а другий – випив декілька банок після інтенсивного тренування – теж закінчилися летальним результатом. Схожий випадок також було зареєстровано в Ірландії – 18-річний баскетболіст Россом Куні помер прямо на спортмайданчику через декілька годин після того, як випив одразу три банки напою Red Bull. І хоча фактів, які підтверджували, що смерть була викликана вживанням енергетичного напою, поки немає, до напоїв цих варто ставитися якомога обережніше.

Здавалося б, просто газована вода – не містить наркотиків, піднімає настрій і покращує загальний тонус організму – що може бути поганого? Виробники енергетичних напоїв обіграють їхні тонізуючі властивості у назвах – Adrenaline Rush, Non Stop, Erectus – і рекламних образах, обіцяючи нестримну веселість і неймовірні фізичні можливості. Проте, до кінця дію енерготоніків не вивчено, а смертельні випадки вже відомі.

Популярність енергетичних напоїв росте з кожним днем. Того ж Red Bull протягом року продається мільярд банок! Дія однієї банки чудотворної рідини здатна "тримати" 3-4 години. Але не варто забувати про попередження, написане на банці "Не вживати більше двох банок на день". Ось тільки написано це дрібними буквами, та й хто думає про наслідки, якщо весело, легко і доступно?

Енергетичні напої різних марок відрізняються на смак, але містять схожий набір компонентів. Основними інгредієнтами виступають кофеїн, біологічно активні речовини з лікарських рослин і вітаміни. Таурин, який міститься в енерготоніках, поліпшує роботу серцевого м'яза. Карнітин підсилює обмін речовин. Женьшень і гуарана мають тонізуючі властивості. Мелатонін зазвичай використовують при різних формах депресій. Фолієва кислота поліпшує роботу головного мозку, а вітаміни групи B допомагають боротися зі втомою. Лікарі стверджують, проте, що насправді тонізуючий напій ніякої енергії організму не дає, а просто задіює внутрішні резерви нашого організму, які, на жаль, не безмежні. Традиція використовувати енерготоніки як разбавитель міцних напоїв на дискотеках і в клубах виникла тоді, коли завсідники нічних закладів виявили, що якщо змішувати енергетичний напій і горілку, то вранці після бурхливої ночі почуваєшся не таким розбитим. Таку комбінацію лікарі вважають однозначно небезпечною, адже кофеїн і алкоголь викликають протилежні ефекти – збудливий і гальмуючий. Якщо людина в стані несильного сп'яніння випиває чашку кави або напій з помірним змістом кофеїну, зовнішня вираженість сп'яніння знижується. Якщо ж людина вже достатньо п'яна, то в суміші алкоголю і напою з кофеїном першу скрипку починає грати алкоголь. Виходить, що спочатку виникає витвережуючий ефект, але потім сп'яніння повертається ще більшою мірою. Більш того, поєднання алкоголю й енерготоніку стимулює подальше вживання алкоголю.

До речі, Україна поки що не страждає від великої кількості енергетичних напоїв на основі алкоголю. Навіть у великих містах знайти схоже зілля складно. Російську ж молодь можна зустріти з таким "опохмельним" напоєм з самого ранку – благо рундуки і магазини завалені ними в найрізноманітнішому асортименті.

Чим ще ласує молодь? Корінь мандрагори, білена, трави, відкриті ще індійцями Латинської Америки, але які гордо іменуються "травами нового тисячоліття". Природні стимулятори викликають стан сп'яніння різного роду. Наприклад, коктейль "Афродіта", в основі якого витяжка з трави Bella Muira, горіх кола, селера і кардамон, робить украй чутливою шкіру і викликає приємні відчуття внизу живота. "Церебротонік" (гінкго, зелений чай, женьшень і гуарана) – могутній стимулятор, що повністю знімає бажання спати і котрий надає можливість танцювати або сидіти за комп'ютером усю ніч.

Виготівники рослинних еліксирів отримують з кожним місяцем все більше і більше замовлень. Одночасно падає попит на наркотичну "хімію" типу екстазі. За кордоном багатьом відвідувачам клубів вже не вистачає щоденної дози напою, тому вони постійно відвідують біолавки, щоб можна було пити "Лунатонік" замість уранішньої кави. Прихильники "натуральних стимуляторів" упевнені, що в майбутньому їх улюблений товар буде виставлено на полицях у супермаркетах, нічим не відрізняючись від решти продуктів. Правда, поки невідомо, як впливає "алхімія", що увійшла до моди, на здоров'я.

Ну і наприкінці, чим ще загрожує зловживання енергетичними напоями. Деякі з них здатні викликати звикання; кофеїн, що міститься в таких напоях, стимулює нервову систему, підсилює частоту серцевих скорочень і підвищує тиск у судинах (діє як допінг, що шкідливо особливо після серйозних фізичних навантажень). Кофеїн також є хорошим сечогінним засобом, і якщо після фізичних вправ, під час яких ми і так втрачаємо воду (вона виходить у вигляді поту) випити ще й енергетичний напій, то ми ще посилимо її втрату; такі напої не можна пити дітям і вагітним жінкам, а також людям, які страждають на серцево-судинні захворювання.

Pure Poison
23.02.2008, 12:13
багато відгуків, що цей напій - наркотик!

Вполне может быть такое. То что все эти напитки, и Рево тоже,
вызывают привикание слышу уже не первый раз,
а разобравшись с составом, то понятно, что
Основними інгредієнтами виступають кофеїн, біологічно активні речовини

чему тут удивляться еще=-O

Гу Га
23.02.2008, 12:30
пийте пиво

Prescott
23.02.2008, 12:40
Гу Га,
Чуєш но дибілко... Ця тема створювалась що б дізнатися інформацію про "REVO" та про його вплив на організм та здоров"я людини
а не читати кому і шо пити...
Гу Га, Що б написати щось розумніше мозгів не хватило???

П.с. сорі за оффтоп
по темі - не п'ю таких кокетйлів/напоїв)

_VadИk_
23.02.2008, 12:45
REVO - наркотик?? -- Кажуть люди шо ним лак знімають з нігтів !

camo^et
23.02.2008, 13:14
_VadИk_,
Це все через вмісткість спирту, ну і газованість) РЕВО - це не наркотик, а класна штука, той самий Burn тільки з алкогольом

3o3o 3aP}|{aBeJIu
23.02.2008, 13:23
той самий Burn
а чим бьорн хароший тільки ти шо можна поколбаситься?
П.С. Пьють всяку гадость а потом на життя і здоров"я жалуються

camo^et
23.02.2008, 13:25
а чим бьорн хароший тільки ти шо можна поколбаситься?
П.С. Пьють всяку гадость а потом на життя і здоров"я жалуються
Burn - це вітаміни і каву. Такщо майже нічого немає шкідливого.

3o3o 3aP}|{aBeJIu
23.02.2008, 13:28
Burn - це вітаміни
вітаміни це натуральний сік, овочі та фрукти, а то вже якась бодяга та щей кофеїну доза така шо огогого =-O

Лилия
23.02.2008, 14:05
Burn - це вітаміни

=-O Мда... Я б ніколи до такого не додумалась. Вurn-це вітаміни??? Я вже мовчу про солодку воду, а ти тут про Burn розказуєш...

camo^et
23.02.2008, 14:32
Мда... Я б ніколи до такого не додумалась. Вurn-це вітаміни??? Я вже мовчу про солодку воду, а ти тут про Burn розказуєш...
Буквально цитую - Вітаміни B1,B2,B5,B7,C. Затверджено мін.ох.здоров'я України.

metallica
23.02.2008, 14:39
Затверджено мін.ох.здоров'я України.
бггг))
Буквально цитую - Вітаміни B1,B2,B5,B7,C.
то може мені замість уколів в сра пардон мняке місце коктейльчики пити? там яка концентрація вітамінчиків?

B_DaviS
23.02.2008, 15:56
Затверджено мін.ох.здоров'я України.
Ти читав інформацію яку я надала???...Чи вирішив многа букаф?....Якраз то вона стосується і України,і ті випадки які стались в інших країнах являються лише прикладом,Україна та Росія зараз вирішують питання про заборону таких напоїв то як міністерство охорони здоров"я може їх одобрити?

metallica
23.02.2008, 16:16
Alla, воно то задобрило, а от як вже інша розмова)

B_DaviS
23.02.2008, 16:29
За роз'ясненням - до фахівців
Як натура допитлива, вирішила пошукати відповідь на запитання, що ж являють собою ці маловідомі поки що широкому загалу вітчизняних споживачів напої, у фахівців. Президент Української асоціації споживачів Олег Самчишин зазначив, що поява нових продуктів на ринку споживання нашої держави, на жаль, не завжди супроводжується наявністю докладної інформації про них. Здебільшого виробники або постачальники обмежуються рекламою, інколи з'являється антиреклама, проте отримані знання не надають споживачеві можливості зробити усвідомлений і компетентний вибір. Та нині спільними зусиллями ми спробуємо виправити цю недбалість.
Отже, почнемо з того, що серед багатьох принад різних напоїв у споживачів переважає смак та енергетична цінність. І якщо вибір смаку напою - це завжди індивідуально (ягідні, цитрусові, м'ятні, взагалі без будь-якого присмаку), то енергія - це передусім необхідно. Вона дає можливість розкрити резервний потенціал організму людини для активних дій.
Непоодинокими є життєві ситуації, коли людям різних професій та віку під час роботи, відпочинку, навчання, занять спортом, тривалого перебування за кермом тощо потрібно зосередитися, збадьоритися, підвищити навантаження на організм. Але як досягти цього, не порушуючи здоровий спосіб життя, без вживання алкоголю, медпрепаратів чи наркотичних речовин? Саме тоді у пригоді стануть енергетичні напої ("енергетики"). Директор законодавчого і регуляторного забезпечення бізнесу СНД Сергій Литвиненко розповів, що цей продукт вперше з'явився у країнах Азії (Таїланд, Японія, Китай) кілька сотень років тому. Однак на інших континентах про нього нічого не було відомо майже до кінця ХХ століття. Принади "енергетиків" вперше були представлені на ринку Австрії у 1987 році. Тоді компанія "Red Bull" після тривалих досліджень, підбору рецептури та інгредієнтів запропонувала споживачам напій з однойменною назвою. Продукт зацікавив і сподобався. Саме тому з початку 90-х років минулого століття він швидко поширювався та завоював ринки понад 120 країн світу. За майже 20 років свого існування рівень продажу цих напоїв зростав щорічно майже на 50 відсотків. За даними статистики, у 2005 році в світі було реалізовано близько трьох мільярдів баночок "енергетиків". Вони пропонуються споживачеві різними компаніями під різними брендами - це вже згаданий "Red bull" ("Червоний бик"), "Adrenalіne Rush" ("Адреналін раш"), "Вurn" ("Берн"), "Shark" ("Акула"), "Flyіng Horse" ("Літаючий кінь"), "Jaguar" ("Ягуар") тощо. Неважко помітити, що більшість назв цих напоїв пов'язані із тваринами у їхньому поклику до життя через рух, концентрацію, силу, витривалість і спритність.
В Україні перші зразки енергетичних напоїв з'явилися у 2002 році. Нині усі бажаючі можуть придбати близько десяти різновидів "енергетиків" від різних виробників. Зразком вітчизняного напою такого рівня є "енергетик" "Нон-стоп" виробництва компанії "Алкотрейд".
І не кава, й не лимонад...
То що ж вони врешті собою являють ці маловідомі в нас поки що напої? З чого складаються і чим відрізняються від напоїв, які просто тамують спрагу? Чи є вікові, кількісні та інші перестороги чи обмеження до їхнього вживання? Із цими та іншими запитаннями звернулася до кандидата медичних наук, старшого наукового співробітника Інституту екогігієни і токсикології імені Л. І. Медведя, провідного спеціаліста України з питань, пов'язаних із новими продуктами харчування Тетяни Воробйової.

Сучасна людина, на жаль, практично весь час перебуває у стані, близькому до стресового. Тому, мабуть, не випадково, що "енергетики" відкрили себе на повну силу саме у ХХ столітті. Адже у продуктах і напоях ми використовуємо їхні властивості через енергію, яку вони акумулюють. Тому на етикетках та упаковках продовольчих товарів за законом завжди зазначається їхня енергетична цінність. До складу енергетичних напоїв, за словами Тетяни Воробйової, входять три основні групи інгредієнтів, кожна з яких виявляє особливий фізіологічний вплив на організм людини. Це вуглеводи, кофеїн, таурин та інозитол, часто - вітаміни групи В (В3, В5 (пантотенова кислота), В6, В12).

"Енергетики" належать до класу так званих функціональних напоїв. Від звичайного лимонаду вони відрізняються тим, що останній люди споживають, коли просто хочуть втамувати спрагу. "Енергетики" ж стають у пригоді тоді, коли потрібно на декілька годин мобілізувати усі сили організму, збадьоритися, сконцентрувати енергію. Адже складові цих напоїв пришвидшують обмін речовин. Тож вживати їх щодня і у великій кількості небажано. Якщо докладніше вивчити складові "енергетиків", побачимо, що енергетична цінність (яка встановлюється за кількістю вуглеводів: цукру, глюкози) у звичайного лимонаду та у енергетичних напоїв практично однакова (в середньому 42-45 кКал\100мл).

Особливість "енергетиків" полягає в тому, що вони дозволяють організму швидко "дістати" та використати потаємний запас енергії, який у ньому зберігається. Цей ефект "звільнення енергії" стає можливим завдяки іншим інгредієнтам. І насамперед кофеїну, який тонізує та бадьорить організм. Кофеїн вже достатньо добре вивчений фахівцями, адже він входить до складу багатьох продуктів, які ми вживаємо щодня. Це кава, чай, "Кока-кола", чорний та молочний шоколад тощо. Кофеїн діє як м'який стимулятор на центральну нервову та серцево-судинну систему і таким чином знімає фізичну перевтому та підвищує працездатність. У 2004 році кофеїн видалено зі всесвітнього списку наркотичних речовин і визнано звичайним стимулятором. Проте, на відміну від навіть досить міцної кави, в "енергетиках" кофеїну міститься значно більше - від 250 до 400 мг\л.

Щодо таурину - це амінокислота, назва якої походить від латинського слова "таурус" - бик, і була виділена вченими з продуктів життєдіяльності цієї тварини. Ця речовина необхідна людині для того, аби регулювати свій стан у стресових ситуаціях, захищати серцево-судинну систему від надмірного збудження. Інозитол - похідна вуглецю, яка утворюється в організмі в процесі нормального обміну речовин і наявна у багатьох поширених продуктах харчування. Вона пришвидшує виведення "шлаків" з організму, які у великій кількості утворюються під час високих розумових або фізичних навантажень. Інакше кажучи, відповідає за процес виведення "відпрацьованого палива". Нормалізацію ж процесу отримання цього "палива", тобто енергії, регулюють вітаміни групи В. Вони відіграють важливу роль у тому, щоб процес розпаду білків, жирів та вуглеводів в організмі проходив найбільш ефективно. В-вітаміни сприяють поліпшенню самопочуття та підвищенню витривалості людини.

Усі ці інгредієнти входять до складу "енергетиків" не випадково, резюмувала Тетяна Воробйова, адже, працюючи у сполученні один з одним, забезпечують комплексний необхідний вплив на організм людини. Тож можна сказати, що енергетичні напої дуже подібні до впливу кави або міцного чаю - бадьорять, тонізують, підвищують тиск. Цьому сприяє підвищений вміст кофеїну. Але в "енергетиках", на відміну від кави, містяться також вищезазначені корисні речовини, які допомагають пришвидшити цей процес та зробити його якомога кориснішим.

Інформації мало,особливо тої,що стосується "REVO" але якщо прості енергетичні напої такі шкідливі,то що вже думати про алкогольний енергетик-смертельна суміш?

SilentKiller
24.02.2008, 19:09
Каждое вещество само по себе при длительном регулярном употреблении организмом включаеться в обмен веществ(алкоголь, никотин, галюциногены, и прочее) из продуктов. Это вызывает зависимость. т.к. отказ от употребления продуктов вызывает их дефицип в обмене веществ(не важно вредные вещества или полезные) что вызывает дискомфорт(жажду у алкоголиков, которая проходит от употребления спиртного, ломку у наркоманов и тягу к сигарете у курильщиков). Возможно если долго есть шоколад или прочее(например колу пить) то тоже будет привыкание. Вопрос на сколько быстро оно возникнет. Например к сигаретам от 2-х недель до года, двух. К алкоголю быстрее. К некоторым наркотикам за 1-2 дозы. Так что смотрите сами. Выбор за вами!

Мандаринка
25.02.2008, 15:05
бу... я лю Рево, але після прочитаного, щось мені вже його перехотілося...:-(
ням... наркотик. то4но. підтверджено міністром здорового способу життя Мандаріной Батьківной...:-*
Пийте соки-фреш! :-*

Muravey
25.02.2008, 23:15
revo, burn, coca-cola, fanta, sprite... це все язва шлунка... я краще йобну спірту і результат той же самий але він не так шкодить...

Frost
26.02.2008, 00:13
Буквально цитую - Вітаміни B1,B2,B5,B7,C. Затверджено мін.ох.здоров'я України.
бачив я колись передачку, то скажу наступне: наше мін.ох.зд.У. ще не таке зетверджувало. так шо довіри тут не багато

SilentKiller
26.02.2008, 01:33
наше мін.ох.зд.У. ще не таке зетверджувало. так шо довіри тут не багато
Ну особо вредные продукты обозначаються - типа аля "Министерство здр хр укр предупреждает .... опасно для здоровья" причем предупреждает а не запрещает использование : ))) так что успокойтесь - пейте свой Рево Бёрн РедБулл и прочую фигню... я буду пить пиво!

Dimikcus
26.02.2008, 01:42
Зате пісня в рекламі прикольна. І реклама прикольна - тітьки і пікачу - що може бути краще :-D .
А по темі - не думаю, що ним можна сильно потравитись, тим більше, надибати залежність. Воно ж все проходить десь там тести, і якщо не вбиває (!!!), начить можна на прилавки випускати. Доречі, а оце Рево, воно на смак яке? Таке саме як Бьорн? А РедБулл який? Теж як Бьорн?

Juice
26.02.2008, 18:53
One Shoot, one Head :-D

vk713
26.02.2008, 22:29
бачив я колись передачку, то скажу наступне: наше мін.ох.зд.У. ще не таке зетверджувало. так шо довіри тут не багато
МОЗ України може затвердити все, якщо їм заплатять?
Вгадайте : заплатили їм чи ні?
Вгадайте : Який продукт тестувало МОЗ (серійний чи спец.)

Воно ж все проходить десь там тести
Дійсно - воно, дійсно - десь ....
До речі: склад одного й того ж продукту (товару) в різних країнах- різний. Marlboro в Україні не таке, як в США, подивіться на склад коки в Германії і в нас.
Коротше - в Польші я пив Peд Бул по 3-4 банки в день, тут не п'ю, бо побачив різницю в складі і кольорі майонезу Хелманс.

B_DaviS
26.02.2008, 23:25
Доречі, а оце Рево, воно на смак яке? Таке саме як Бьорн? А РедБулл який? Теж як Бьорн?
Рево-алкогольний....щось дуже схоже на Бьорн з горілкою...в Рево смак різкий до жаху,після нього пиво п"єш шо воду...а ще інколи здається,що твої смакові відчуття зникають після вживання Рево.Рево ммм...схоже на барбариску (хто ненає є цукерка така:-) )...ось мій смак...думаю хтось погодиться)

Gideon
27.02.2008, 12:06
Доречі, а оце Рево, воно на смак яке? Таке саме як Бьорн? А РедБулл який? Теж як Бьорн?
Revo не пив. А от Red Bull i Burn вживав. Як на мене Burn краще!!! Red Bull ваще херня.

Gan1beS
29.02.2008, 10:54
Нічний клуб, випитий напій, танець, раптова смерть... Нетривіальний випадок стався на шведській дискотеці. Причиною зупинки серця 30-річної жінки стали всього дві порції коктейля, складовими яких були енергетичний напій і горілка. Ще два випадки, в одному з яких чоловік змішував коктейль з горілкою, а другий – випив декілька банок після інтенсивного тренування – теж закінчилися летальним результатом. Схожий випадок також було зареєстровано в Ірландії – 18-річний баскетболіст Россом Куні помер прямо на спортмайданчику через декілька годин після того, як випив одразу три банки напою Red Bull. І хоча фактів, які підтверджували, що смерть була викликана вживанням енергетичного напою, поки немає, до напоїв цих варто ставитися якомога обережніше.
я так памятаю що на упаковці пише що особом які мають проблеми з серцем та серцево судинною системою а також підвищеним артеріальним тиском вживати заборонено!!!І зазначено що більше 2 банок на добу чи то скільки то там мілілітрів вживати більше норми заборонено.Такшо треба знати шо ти вживаєш!Я думаю шо пару разків можна і випити ну не по 10 разів же ш ми його пєм на день!

B_DaviS
29.02.2008, 11:11
Gan1beS,
взагалі то те повідомлення від мене! :-)

А про "Рево" то я надала факти, значить не безпідставно його хочуть заборонити,нашим людям (більшості) байдуже,що написано на упаковці от і виходять такі випадки.

Gan1beS
01.03.2008, 00:17
взагалі то те повідомлення від мене!
просто шось глюкануло.А на рахунок того, що багатьом нашим любям байдуже, що написано на упаковці і виходять такі випадки я з тобою 100% згідний і за факти спс:-)

добавлено через 3 часа 44 минуты
Ще трохи про енергетичні напої
За смаком, запахом та консистенцією вони мало чим відрізняються від звичайних газованих напоїв, проте їхній секрет – у складниках, що штучно підвищують тонус.
Про так звані енергетичні напої сьогодні чув, якщо не кожен, то принаймні той, хто звертає увагу на рекламу. Добре знається на подібних речах, мабуть, лише молодь, яка так чи інакше завжди перебуває в курсі модних “фішок” та новинок чи не у всіх сферах. Особливо – у сфері напоїв. Адже, перебуваючи на різноманітних тусовках, про новинки неможливо не дізнатися, тим паче – не випробувати, незважаючи навіть на (хай і не надто) незвично високу, як для безалкогольних напоїв, ціну.
Мода на “енергетичні” баночки прийшла до нас зі Сполучених Штатів. Там так званими підбадьорливими коктейлями не гребують навіть спортсмени та зірки шоу-бізнесу, більшість яких зізнається, що лише вживання енергетиків допомагає триматися в тонусі й встигати на усі модні вечірки. Дехто зі знаменитостей, зокрема Мадонна, вранці замість кави випиває саме баночку одного добре відомого “енергетика”, стверджуючи при цьому, що ефект від нього набагато кращий, ніж від кави. Що ж до наших модників, то можу стверджувати, що ми не пасемо задніх. Особливо судячи з того, як, майже щоразу заходячи до одного зі супермаркетів міста, спостерігаю, як зменшується на вітрині кількість цих розрекламованих баночок. Аби самому переконатися, що ефект від “енергетика” справді є, довелося придбати і спробувати. Можу сказати, що, випивши (по необізнаності) напій ввечері, заснути мені не вдалося майже до ранку – хоч збирайся на прогулянку чи на дискотеку! Та щось підказувало, що не все так просто…

Енергія для розуму?
Американський ентузіазм з приводу “енергетиків” не випадковий – саме там вчені 1987 року вперше вивели формулу “розумних напоїв” – smart drinks. За смаком, запахом та консистенцією вони мало чим відрізняються від звичайних газованих напоїв, проте їхній секрет – у складниках, що містяться в них: окрім води та цукру, вони містять кофеїн, мінерали та амінокислоти.
Майже всі лікарі, до яких ми звернулися за консультацією, відмовилися спілкуватися про енергетичні напої, посилаючись на необізнаність у згаданій темі. Що й не дивно, адже енергетичні напої з’явилися у продажу порівняно недавно. Ось що нам вдалося дізнатися.
Після вивчення складників, що входять до кількох відомих енергетичних напоїв, лікарі зазначили, що кофеїну в одній баночці “енергетика” – як у великій чашці кави, а саме близько 80 мг. Він сприяє виробленню так званого гормону радості (серотоніну), прискорює реакцію і поліпшує роботу мозку.
Справді, якщо уважно вивчити все, що написано на баночці, то можна дізнатися, що деякі із напоїв містять зелений чай, екстракт женьшеню тощо. Навіть вітаміни групи В, які, як відомо, м’яко стимулюють нервову систему та перешкоджають розвитку стресів і заспокоюють. Здавалося б, що в цьому поганого? Випив – і почуваєшся повним сил та енергії, начебто й користь є, адже “енергетик” – не алкогольний напій, тому деградуючої дії на мозок не справляє. Проте в кожній бочці меду є своя ложка дьогтю…
Енергетичні напої, хай і поліпшують тонус, та все ж цей процес є штучним, а для організму, як зазначають медики, він не минає без негативних наслідків. Людина використовує власні ресурси, ніби позичаючи їх у себе, і рано чи пізно доведеться розплачуватися безсонням, дратівливістю, депресіями. Щоправда, таких наслідків можна уникнути, якщо випивати не більше двох баночок на день.

Енергетики – напої дискотек
Це справді так. Одна із моїх двоюрідних сестер, аби досидіти в нічному клубі до кінця дискотеки, випиває по кілька баночок згаданого напою. За статистикою, 70% проданих “енергетиків” – частка саме молоді віком від 17 до 25 років, які вживають їх переважно у вечірній час. У Києві, наприклад, як стверджує одна із моїх близьких подруг, яка вже кілька років мешкає у столиці, “енергетиків” на дискотеках продають у кілька разів більше, ніж будь-яких інших напоїв. Наразі найпопулярнішим столичним клубним коктейлем є так званий “мікс-дрінк”, що складається із горілки, віскі чи рому та тонізуючого напою. Як зазначають лікарі, алкоголь підсилює дію складників “енергетика”, що може призвести до зневоднення організму чи запаморочення, особливо, якщо людина постійно й посилено рухається, наприклад, танцює. Тому варто на дискотеках на одну банку напою випивати склянку води або чаю.

Допомога для спортсменів?
А це ще також, як сказати… Як стверджує пан Андрій, тренер мого рідного брата, що займається у одному із тренажерних залів міста, “енергетики” можна вживати за півгодини до тренування. Він, зокрема, розповів, що за кордоном, а також і у нас, серед професійних спортсменів поширено вживання так званих напоїв саме для спорту, які не мають нічого спільного із популярними розрекламованими “енергетиками”. Та будь-які, навіть спеціально призначені для спортсменів тонізуючі напої, спеціалісти наполегливо рекомендують вживати або до, або після, або замість, але в жодному разі не під час тренувань. Оскільки кофеїн, що входить до їхнього складу, підвищує тиск і змушує організм, який і без того працює у посиленому режимі, виснажуватися.

P.S.
1. За статистикою, 70% проданих “енергетиків” – частка саме молоді віком від 17 до 25 років, які вживають їх переважно у вечірній час.
2. Алкоголь підсилює дію складників “енергетика”, що може призвести до зневоднення організму чи запаморочення.

TITAN
08.03.2008, 12:50
хммм.... а що саме ефективніше?
чи верніше шкідливіше бьорн, рева, булл, нон стоп чи ще там щось ??=)))

Gan1beS
08.03.2008, 13:51
чи верніше шкідливіше бьорн, рева, булл, нон стоп чи ще там щось ??=)))
Я думаю найшкідливішим є REVO тому що він містить в собі алкоголь. Саме алкоголь з енергетиками найзгубніше діє на людський організм, що і приводить до фатальних випадків.

Лилия
08.03.2008, 19:48
Я думаю найшкідливішим є REVO тому що він містить в собі алкоголь. Саме алкоголь з енергетиками найзгубніше діє на людський організм, що і приводить до фатальних випадків.

+100. Підержую. І зараз крім Revo є багато напоїв, які призводить до поганих наслідків.

Bad
10.03.2008, 18:46
я взагалі пнрший раз чую таку назву!!! даж незнаю що за напій!! але зара багато всяких напохв з хімікатами!!!

MaLyaFka
10.03.2008, 19:48
хз.. не знаю що воно таке, не пробувала,
але недавно (саме на свято) зустріли з викладачем на прогулянці одного учня, каже, що пив Рево , то бідний був в такому стані, що аж на коліна ставав, щоб просто нас привітати=)

п.с.: було приємно
п.п.с.: пийте, хлопці Рево, щоб робити дівчатам приємно :-D (шутю)

Frost
11.03.2008, 22:09
Боже, як ВИ можете пити таку гидоту???!!!

Gan1beS
14.03.2008, 16:52
Боже, як ВИ можете пити таку гидоту???!!!
Та отак шоб в нічному клубі чи просто на якісь дискотеці класно відірватись:-)
P.S писав я там про всяку вредність і тд. і тп. але вчора в черговий раз випив Burn,щоб погнати в нічному клубі. Вот так вот:-D І я думаю це всетаки краще ніж всяке там бухло і курево.

AdMiRaL_DyPa
15.03.2008, 01:16
Ні для кого не секрет,що більшість молоді вживає напій "REVO" !

Останнім часом дуже багато відгуків, що цей напій - наркотик! Що він викликає велику залежність організму та дуже шкідливий! Я розумію,що будь який алкогольний напій шкодить здоров"ю! Та хотілось би почути думку саме про цей,він зараз найпопулярніший напій і вже досить довго тримається на вершині!

Можливо в когось є інформація про "REVO" та про його вплив на організм та здоров"я людини,було б дуже цікаво почитати
Рево, бьорни, ред були, ром коли, щейкі то всьо лажа, підарскій атстой.... ВОДКА, ПИВО ета для настаящіх мужчін! =)

добавлено через 1 минуту
І я думаю це всетаки краще ніж всяке там бухло і курево.
Ага, а потім сірьожкі в ушах, стрінгі і пиво безалкогольне, і баби різінові! Удачі пацанчік! =)

добавлено через 1 минуту
1. За статистикою, 70% проданих ”енергетиків” – частка саме молоді віком від 17 до 25 років, які вживають їх переважно у вечірній час.
Жменю кальос запить водкой, і всі ред були атдихають...

Gan1beS
15.03.2008, 10:18
Ага, а потім сірьожкі в ушах, стрінгі і пиво безалкогольне, і баби різінові! Удачі пацанчік! =)
Ти хоть поняв сам шо написав, чи з тобою таке сталося:-D подивимось шо ти скажеш на слідуючий день коли обблюєшся від свого "не підарского атстоя" І мені удачі желати не треба вона завжди зі мною от тобі вона не помішає.
P.S Горілку і пиво я не відкидаю комусь і таке краще, але комусь і енергетики подобаються та щей з горілкою, але при цьому всьому вплив який чинить на організм алкоголь явно шкідливіший!УВАЖНІШЕ ЧИТАЙ ДІЮ ЕНЕРГЕТИКІВ НА ОРГАНІЗМ А НЕ ПИШИ ВСЯКУ НЕСИНІТНИЦЮ!!!Як ми всі знаємо ефект від алкогольних напоїв зовсім інший, такшо не треба тут їх порівнювати.
Жменю кальос запить водкой, і всі ред були атдихають...
Да тут все ясно. Ти знаєш з таким же ш успіхом можна і кольнутись;-)

B_DaviS
15.03.2008, 10:46
Рево, бьорни, ред були, ром коли, щейкі то всьо лажа, підарскій атстой.... ВОДКА, ПИВО ета для настаящіх мужчін! =)
Чіпа..нє ну йопть..ти не читаєш,що пишуть перед цим в тємі?..Я ж написала про шкідливість для організма...не спорю,що краще випити водкі!)

Gan1beS
15.03.2008, 10:54
Во ще враження від енергетиків:

Находясь на какой-нибудь из вечеринок, обычно пил пиво, выбор понятен - утоляет жажду, появляется легкое опьянение, если конечно не перебирать, ну а дальше тобой правит поднявшееся настроение. Но решив, что мне это совершенно ни к чему, когда понял что настроение у меня бывает и так, без всякого допинга, я полностью отказался от употребления алкоголя. Но вот вопрос по поводу утоления жажды остался актуальным, а тут вездесущая реклама Энергетиков, да и в клубах их выбор весьма большой. Почему бы не попробовать? Попробуем проанализировать что же нам предлагают:

Burn производитель Coca-cola
Цвет напитка — совершенно безумный розовый. На вкус — нечто кисленькое, фруктово-ягодное, напоминает морс. Пить приятно. Запаха практически нет. Напиток действительно очень насыщен газом (за что и получил минус).
Действие почувствовалось довольно быстро, когда в банке осталась еще треть напитка. Если до этого хотелось свернуться клубочком, чтобы тебя никто не трогал, теперь это желание напрочь пропало. Появилось ощущение, что все мышцы — натянутые пружины, так и тянет, щелкая челюстями, рубить противника в капусту (это только в первые минуты так). 20 отжиманий и 30 упражнений на пресс вызвали очень приятное покалывание в мышцах и желание продолжить. Писать связные тексты и произносить речи довольно сложно — в голове образовалась «приятная легкость». Действие длится более двух часов.
в напитке много кофеина, который содержится как в кофе, так и в экстракте гуараны, поэтому не очень рекомендуется «сердечникам». Эффект соответствующий — бодрит, прогоняет сон и усталость, зовет к подвигам и свершениям, особенно спортивным. В напитке мало витаминов, нет витаминов группы В — упор делается на приятный вкус и бодрящий эффект. Выход для тех, кому надо срочно взбодриться, а кофе вызывает отвращение

Red Devil производитель Корпорация "Хэппилэнд"
Вкус понравился — не кислый, не сладкий, явной химией не отдает. Его вполне можно назвать бодрящим лимонадным вкусом. Цвет напитка — что-то среднее между розовым и оранжевым.
Эффект почувствовался почти сразу, сон как рукой сняло. При этом «по мозгам» напиток не бьет, действует довольно деликатно. Только появилось конструктивно-рабочее (и по совместительству приподнято-радостное) настроение. Действительно, спать захотелось только на третьем часу занятия, значит, эффект есть. Высокая оценка по всем параметрам, правда, цена, увы, тоже высоковата. Большой плюс в сбалансированности компонентов, так что после напитка можно и головой работать, и бегать-прыгать. Витамины группы В представлены хорошо, С тоже есть, «энергетичность» обеспечивается кофеином и таурином.
Стоит отметить, что на сегодняшний день Red Devil является лидером на рынке Энергетиков во всем мире.

Red Bull, Австрия
Вкус напитка довольно приятный, кисленький. Есть во вкусе и запахе намек на нелюбимый мной «Буратино», но он очень-очень тонкий и не портит общее впечатление. Цвет напитка желтый.
Честно говоря, ожидался «термоядерный» эффект в виде жуткого драйва и полной неспособности работать. Но напиток порадовал своим сильным, но конструктивным характером (кстати, тестировался он днем после 5-часового сна с 15.00 до 20.00). Действительно, увеличилась способность к концентрации, пропали вялость и сонливость. Главное, что полученная энергия не искала выхода только в физической активности, а пошла на деятельность умственную. Впрочем, отжимания и упражнения на пресс под действием этого напитка тоже прошли «на ура».

Battery (ака Батарейка), производитель ОАО "Вена", по лицензии Sinebrychoff
Не состава ни какой либо информации найти не удалось, ну тут всё понятно - производитель Россия, никто и не думает о размещении информации в интернете.

Adrenaline Rush
У напитка апельсиновый вкус, апельсиновый запах. Пощипывает язык, но это приятно. Пьется как концентрированный газированный апельсиновый сок. Чувствуется свежесть. Напиток похож на «отвертку», только достаточно сильно газированный.
Эффект ощущается не сразу, минут через 5. Усталость пропадает, появляется жажда деятельности, причем, если делать нечего, это становится прямо-таки мучительным. Многие описывают эффект как «удар по мозгам». Энергия, что называется, бьет ключом. Тянет на беспричинный смех. Становится как-то сложно выражать свои мысли, они ускоряются, наскакивают одна на другую, и в результате сказать замысловатую фразу становится просто невозможно. В принципе, от напитка повышается давление, особенно если пить на жаре, это ощущается как минус. Его не стоит пить в качестве охлаждающего напитка

B-52, Голландия
Вкус напитка тоже магическим образом напоминает Red Bull. Ну что тут скажешь? Этот же кисленький вкус лимонада, желтоватый цвет и характерный запах.
Первоначальный эффект странным образом оказался противоположным «энергетическому». Потом апатия сменилась бодрым рабочим настроением. Резкого прилива энергии так и не почувствовалось, но работать вполне можно.

Смешно
Совершенно случайно я наткнулся в интернете на описание энергетиков Big Ben и Billy Boy (надо рассказать одноименному DJ'ю из Северодвинска), забавным у этих энергетиков является то, что они продаются в комплекте с презервативом, мне так и не удалось выяснить кто же производитель, что весьма настораживает. Но думаю, появись они в продаже у нас, благодаря своей "креативщине" - стали бы пользоваться спросом, по крайней мере первое время.

Информация
Таурин – аминокислота, необходимая человеку. Снижает уровень холестерина и сахара в крови, снимает стресс и заряжает энергией.
Аминокислота таурин была открыта в мясе быка (по-франц. — taureau) в 1827 году, откуда и происходит его название. Стимулирует работу сердечной мышцы, нервной системы.

Гуарана – тропический кустарник семейства сапиндовых. Ее листья широко применяются в медицине выводят из мышечных тканей молочную кислоту, уменьшая боль при при физических нагрузках, препятствуют возникновению атеросклероза и очищают печень. Благодаря кофеину, содержащемуся в гуаране, она за считанные секунды растормошит любого соню.
"Гуарана" происходит от названия племени гуарани. Индейцы использовали гуарану в качестве тонизирующего средства, которое избавляет от беспокойства, нервного напряжения, контролирует вес

Матеин – вещество входящее в состав южноамериканского чая матэ, помогает справиться с чувством голода и способствует снижению веса.

Женшень – эффективно борется с усталостью, депрессией и стрессом.

Фолиевая кислота (витамин В6) участвует в обмене и синтезе амино и нуклеиновых кислот, тем самым улучшая работу головного мозга.

Кофеин – придает бодрости и повышает работоспособность

VOLDEMAR
16.03.2008, 08:09
п.п.с.: пийте, хлопці Рево, щоб робити дівчатам приємно :-D (шутю)

Да хлопці пийте десь по 6 бляшаной. І я вам гарантую шо про вчорашнє ви навіть і не згадаєте. Ну смотря шо ви будете робити.:-X

gog
26.03.2008, 00:37
лутше випити 100 гр водки ніж пити цю хєрню

Катено))
26.03.2008, 13:42
цей напій - наркотик
ти знаєш я згідна з тобою... деякі пишуть що бьорн не шкідливий...просто слід подумати....це залежність організму... навіть кава випита дає шкідливу залежність. Хоча молодь пє... і буде пити!!! а ше плюс додавати туди пару ложечок кави, що замутило їх на весь вечір.Що поробиш?просто весело...

приклади... моя подруга на морі випила цю червону речовину... і її забрала швидка... Що це вміст речовин Рево? чи просто сонце, море?

добавлено через 2 минуты
багато поєднують те і інше))

VOLDEMAR
28.03.2008, 18:48

Твоя правда. Адже ця лажа так жестоко чавить по почкам.

Trash Kitty
20.07.2008, 11:47
ну да....навєрно в деякі мірі все-таки наркотик....бо мене так і тяне до рево,аж слина тече як його бачу:-D

belka
29.07.2008, 00:41
все я наркоман....Ггг..це вже не смішно..треба закінчувати

Сошо
29.07.2008, 11:29
Что плохого в рево, это то, что после него трудно заснуть

FreShka
29.07.2008, 13:51
Что плохого в рево, это то, что после него трудно заснуть

и глаза как стёклышка и хочется ещё,ещё и ещё*CRAZY* :-D

~bit~
29.07.2008, 15:40
Ну нафг цю лажу. На ці гроші купляєш пива і очі не болять і спать ппц як хочеться, максимум проблем це легке поболювання голови.

Jane Air
29.07.2008, 22:25
REVO - наркотик??
Ничего по этому поводу не могу сказать...И не плохого и не хорошего,я не пила этот напиток,даже не знаю какой он на вкус!*DONT KNOW

fsc_StoWn
30.07.2008, 02:43
REVО-Рулить тільки несмачне,коли я п*ю то хочеться:-! А так нармуль особливо після 5-6 банок(великих) вообше пре нармально!!!!

Лилия
31.07.2008, 20:50
fsc_StoWn,
нащо п’єш тоді? Здоров’я губиш.

fsc_StoWn
31.07.2008, 23:54
Лилия
Шоб перло!!!
А я нечасто його п*ю!!!

AdMiRaL_DyPa
31.07.2008, 23:58
Рево б/п наркотiк, мiй друг ним ширяєцця! ))
а якшо без приколiв то я не признаю нiчого крiм пива, горiлки i трави :|

fsc_StoWn
01.08.2008, 00:01
а якшо без приколiв то я не признаю нiчого крiм пива, горiлки i трави :|
В принципі я тоже,але пагнать можна!!

_Ler_Ok_
14.08.2008, 16:26
REVO - наркотик?? -- Кажуть люди шо ним лак знімають з нігтів !

Та не гони, я 1й раз такое слышу....
А REVO офигенная штука...:-p

TwiSt
15.08.2008, 11:07
Якщо чесно рево пробував раз в житті, і то тільки 2 ковтка зробив, і як оказалося нетягне, але є одне "але".
Мій Друг Зимою купляв завжди РЕВо коли гуляв, і от в один прекрасний день в нього стався, напряг з гривнями, а ломка взяла вгору, він ходив по кутках тільки б де взяти грошей на РЕВО...) така фіхххня от

ПиСи: Шо ви травите Організм кампотом скишшим :-). ПАМ*ЯТАЙТЕ пиво САНГУШКО рулєссс)))

Vand
28.08.2008, 16:14
А я його ніколи не пив !!!:-p

Лилия
28.08.2008, 17:12
Vand,
Маладец!

П.С. TwIsT,
так, правду говориш, але якщо це наркотик, то вже люди будуть травити свій організм і далі...

Шпичка
01.09.2008, 23:52
чесн говоря из энергитических напитков я пробовала бёрн, рево (ито по одному разу) ну и ред бул с водкой =))(но сейчас не об этом)...так чёт я никакого прикола в этих напитках не наблюдаю...выпила шо чаю и пошла спать...и кстати после рево спала как младенец=)

Frost
02.09.2008, 17:31
чесн говоря из энергитических напитков я пробовала бёрн, рево (ито по одному разу) ну и ред бул с водкой =))(но сейчас не об этом)...так чёт я никакого прикола в этих напитках не наблюдаю...выпила шо чаю и пошла спать...и кстати после рево спала как младенец=)
просто треба бахнуть бутилочкі 4 і тоді чуствується. якшо чесно, то краще водкі бахнуть, а ще краще - спірту, тільки хорошого.

[LP]Mr.Hahn
04.09.2008, 15:20
5-6 банок(великих) вообше пре нармально!!!!

5-6???я сомневаюсь в твоих возможностях!!!!!после первой ты улыбаешся, а после2-ой то уже как говориться "КОНі"!!!мертві бджоли не гудуть!!!!=)))

П.С. сори если обидел!!говорю правду!!!меня лично такое не очень прет!!!раазве что со свсвоей женушкой выпить можно=))целую её:-*

Тарик
04.09.2008, 16:19
Выпил 10 маленьких баночок,то на второй день умерал!!!Много этой дряни не пейте,выпейте лутше водки!

Pashok
05.09.2008, 00:50
любі мої, діти і не зовсім, "Рево" - то є повне ХХХ, не раджу нікому і сам не вживаю хоча і пробував. єдине що від нього можна отримати так це отруєння різного роду важкими хімічними елементами, вміст яких навіть не вказаний на банці, проте доведений експертизами не раз. (бажаючим сказати своє "фе" мені нарахунок цього прошу використовувати пошуковики в інеті).
а тим хто каже "а мнє плівать, мнє нравіца, я пью, піл(а), і буду піть єво!" - флаг в руки і попутного вітру, або вас ще півень в дупу не клюнув (це вираз такий, не приймайте буквально =))) ), чи не можете себе реалізувати тверезими, чи дати раду своій самооцінці в компанії - шкода вас....
ІМХО краще водичку з хлоркою з під крану...

добавлено через 2 минуты
чесн говоря из энергитических напитков я пробовала бёрн, рево
нівякому разі не відносьте цю мочу (мається на увазі "Рево") до енергетичних напоїв, так як крім погашенного кофеїну там нічого немає... та і кофеїн не є енергетиком....

TwiSt
05.09.2008, 12:22
або вас ще півень в дупу не клюнув
ухіхіхіхіхіхіххіхі
Сцю німагу астанавітсо) =)))))))

Я ж казав шо рефо повна фікня) як та дівчина з насосо-подібного роду сосе у вас гроші з гаманцю, і даже отрижку не пустить))) от так завдяки "Рево" скоро всі його шанувальники підуть жити в підвал до Наріків :-). Не в обіду! я пошутив)

GooFy
05.09.2008, 13:49
Да вся ета фигня revo,Burn,...оч сильно нам вредит!!!и вскус для мЯ у них как у д...!!!

[LP]Mr.Hahn
07.09.2008, 13:30
любі мої, діти і не зовсім, "Рево" - то є повне ХХХ, не раджу нікому і сам не вживаю хоча і пробував. єдине що від нього можна отримати так це отруєння різного роду важкими хімічними елементами
паша как не крути, этим оно и прет и только изза этого его и покупают!!!!пому что оно действует, а на счет отравления,то всем по боку на него!!!

Trash Kitty
07.09.2008, 13:51
да мені пох шо пишуть про Рево,пила і буду пити.Мені все-одно подобається,а те що комусь не нравиться-ви просто не шарите.Люблю Рево8-)

Qwed
07.09.2008, 14:23
Я обожнюю РЕВО !Це суперовий напій !Вставляє тож непогано=) иненада казать шо рево ....!Може в ньом и шото є но я все одно буду його пити бо воно мені подобається а всякі нон-стопи редбули це все Фуфло!

[LP]Mr.Hahn
07.09.2008, 15:02
Мені все-одно подобається,
та оно мне тоже, но у него немного противный вкус!!!но прёт это точно!
но у меня организм принимает после 2-3 банки(0,5)!!!иногда вообще не чувствую если выпью 1 банку

Trash Kitty
07.09.2008, 15:51
Mr.Hahn]но у него немного противный вкус!!!
О_о оооо а мені якраз його смак подобається:-*
більше одної банки 0,5 не вип"ю,бо на утро всі мозги повишибає.мені по утрам від рево хреново,ну а ще якшо пить разом з "777" то вообще в лайно...:-D

te_KILL^a
07.09.2008, 23:50
Люблю рево.він класний.його прикольно пити зранку-заряд бодрості на цілий день.о і ще в нього чудовий смак,який добре вставляє

Z0mb1e
08.09.2008, 12:09
Люблю рево.він класний.його прикольно пити зранку-заряд бодрості на цілий день.о і ще в нього чудовий смак,який добре вставляє
І ще скажіть, що РЕВО не наркотик

Pashok
08.09.2008, 12:15
А REVO офигенная штука...
да мені пох шо пишуть про Рево,пила і буду пити.
_^]Я обожнюю РЕВО !Це суперовий напій
Mr.Hahn]!иногда вообще не чувствую если выпью 1 банку
Люблю рево.він класний
ахтунг!!!
діти-наркомани!!! :-D

Trash Kitty
12.09.2008, 18:06
ахтунг!!!
діти-наркомани!!!
да ми такі.алко-трешні-ревошніки:-p :-p :-p

{Dark}
14.09.2008, 12:57
я думаю Revo-це просто напой який подобаеться молодим людям!)

TwiSt
14.09.2008, 16:15
просто напой
Таджикістанська МОВА руліт =)))))))

ПиСи: Соррі наофтопив ну незміг здержатися =))))

kokakabana
15.09.2008, 12:52
шОБ ВИ зналі что REvo дают пить в китае бабунам когда у них начинаеться брачний сезон. А вобще рево изготовляют из мочи сердньоазіатскіх бізонів. Чо ви думаете рево вас так папёрло томушо цей бізон нахаваеться всякой Шалухі і Маку і ходить радий!
Вот мораль лутше клею пихнуть, чим Revo випить.

ЗЫ: Миша Миша клеем дишет)))))))))

{Dark}
15.09.2008, 17:09
Таджикістанська МОВА руліт =)))))))

ПиСи: Соррі наофтопив ну незміг здержатися =))))
Соррі наофтопила ну не змогла здержатись=))))

GooFy
15.09.2008, 21:56
Я поражаюсь вам, вы знаете что оно вредит вашему здоровю а говорите что всеровно будете его пить и3а того что оно вставляэт!...!!=-O :-| !8-)

[LP]Mr.Hahn
20.09.2008, 15:11
ахтунг!!!
діти-наркомани!!! :-D
Не ну извени паша конечно но что имеем, то имеем!!

если у меня организм позволяет

Jane Air
20.09.2008, 15:14
Mr.Hahn]Не ну извени паша конечно но что имеем, то имеем!!

если у меня организм позволяет
Что же будет с тобой в 25-30 лет, если тебе организм сейчас позволяет?!Мне тебя жалко!!

Trash Kitty
20.09.2008, 15:17
REvo дают пить в китае бабунам когда у них начинаеться брачний сезон. А вобще рево изготовляют из мочи сердньоазіатскіх бізонів. Чо ви думаете рево вас так папёрло томушо цей бізон нахаваеться всякой Шалухі і Маку і ходить радий!

ухти!а я думаю чо мене пре і я веду себе як бабуїн:-D :-D :-D
жесть,з мочі бізонів=-O

я зробила для себе висновок.....хочу випить ще нємєряно Рево;-)
дякую,що є такі круті бізони!!!!

FreShka
20.09.2008, 15:42
Я поражаюсь вам, вы знаете что оно вредит вашему здоровю а говорите что всеровно будете его пить и3а того что оно вставляэт!...!!=-O :-| !8-)
не нависай на рэво!!!>:o ты знаешь сколько за него пойдут>:o и сам:-|

п.с.:-D

[LP]Mr.Hahn
20.09.2008, 15:58
Что же будет с тобой в 25-30 лет, если тебе организм сейчас позволяет?!Мне тебя жалко!!

ничего со мной не будет!!!
даже и не надейся:-\ :-\ :-\

если у меня организм сильный, то это не означает что я этим буду пользоваться в таких мерах!!!!:-\

и не надо меня жалеть в даной ситуации

добавлено через 55 секунд
я зробила для себе висновок.....хочу випить ще нємєряно Рево
дякую,що є такі круті бізони!!!!
вот это красиво сказано!!!! рэспект ;-) :-*

Тата Кукушкина
20.09.2008, 17:12
если так вот над всем задумываться
Рэво - вредно, Курить - вредно, Сексом без презерватива заниматься - вредно, Алкоголь - вредно, То - вредно, То - вредно...
-проживете долго и *счастливо*, только еще счастливей проживете - если не будете ломать нервы в сочувствии тем, кто этим занимается! ;)

[LP]Mr.Hahn
20.09.2008, 17:31
проживете долго и *счастливо*, только еще счастливей проживете - если не будете ломать нервы в сочувствии тем, кто этим занимается! ;)
правильно сказано полностю согласен !!!

все в этом мире можно считать вредным, но нужно внести в свою жизнь хоть какое-то разнообразие! нужно все успеть попробывать, даже то, что запрещено!

Patt1
21.09.2008, 00:11
Мені цікаво що зімной буде =))
напевно.... бррр аш думать нехо4у! нє хо4у))
Макс ти помниш шо ти мені Туборгн винен??!! ))

[LP]Mr.Hahn
21.09.2008, 12:11
Мені цікаво що зімной буде =))
напевно.... бррр аш думать нехо4у! нє хо4у))
Макс ти помниш шо ти мені Туборгн винен??!! ))

Будет действительно что-то страшное!!!!:-D :-D

а на счет туборга , да я помню!!! как-то с ним к тебе и зайду!!;-)

только сморти чтобы потом не было:-!

KyM_gossip_girl
21.09.2008, 15:09
@= @= @= @= @= @= А ви знєте,що напій КОКАКОЛА,теж шкідливий для здоров"я.
Якщо на добу покласти у напій лезо для бриття ,то за цей пройдений час, його там .

добавлено через 36 секунд
його там .
НЕ БУДЕ

добавлено через 1 минуту
А ви знєте,що напій КОКАКОЛА,теж шкідливий для здоров"я.
Якщо на добу покласти у напій лезо для бриття ,то за цей пройдений час, його там не буду.

[LP]Mr.Hahn
21.09.2008, 16:58
А ви знєте,що напій КОКАКОЛА,теж шкідливий для здоров"я.
спасибо !!! мы это уже давно знаем !!!!

и при всем этом здесь речь идет о РЕВО!!!

Сойчик_м
22.09.2008, 20:36
Мени здаэться шо вид 1 пляшки в день ничого тоби не буде(пробував фу! Burn прикольниший:))

[LP]Mr.Hahn
22.09.2008, 20:53
пробував фу! Burn прикольниший:))

так тебе же говорят что этот напиток на любителя!!!

тебе вкуснее бьерн так пей его, тебе никто мешать не будет!!

FLASHBOY
24.09.2008, 22:41
100 %

TwiSt
25.09.2008, 07:56
з Залежністю тре боротися так по 150 грн 99.9999.9 коп. мелесенька баночка Цього Рево))) а велика - я даже матюків такіх незнаю, шоб сказать таку сумму)
ПиСи: Їжте кальцій) шоби кость була крєпкая))) да не пережрітє, а то кость попилвьот))))

kokakabana
25.09.2008, 17:38
Кушайте детское питание и будете здорови как зебри )))))))):-p

CreAtiVe
04.10.2008, 22:04
Я ваще Рево много пить не могу пару дней назад брал маленькую бано4ку і то половину вибросил...(вкус не о4ень приятний и тошний).Не знаю как от него можна зависить(фигня ето все на мое мнение)

_Lock_Dog_
05.10.2008, 16:46
:-( Кажуть шо там якісь наркотик найшли!!!Я його неразу не пив і не буду пити.

VLADON
08.10.2008, 21:24
REVO RYLIT!!! но дороговато стоит:-D

trast
09.10.2008, 18:39
REVO - наркотик??
растворитель получше будет гы гы

Марьяшка
31.10.2008, 20:26
Все погано те,що в надміру і Рево не виключення!Якщо ти зловживаєш,то воно і стане для тебе наркотиком!Я не рахую,що це буде для тебе погано якщо ти декілька раз спробуєш...

gossip girl
02.11.2008, 14:33
Не знаю як до того що наркотик, але несе від нього добре. Ми з подружкою випили одну на двох то так носило...... А ось недавно знайомі хлопці напилися цього Рево, то були якісь неадекватні: постійно ржали(і то ржали а не сміялися),несли ірунду і т.д.

TwiSt
03.11.2008, 17:05
gossip girl,
то це був Рево зі смаком "Сухої Коноплі"))))

gossip girl
03.11.2008, 22:56
Ти знаєш цей варіант не відкидаю!!:-)

TwiSt
04.11.2008, 16:53
ну нах... таке пить, лудше вже внатурі, курнуть пяткі... і почкі несадить, і мозгі веселить :-)

Або вообще Хавайте Піражкі з Гашишам :-) вони ПАЛЄЗНЄЄЄЄЄЄ!!!

Led Zeppelin
04.11.2008, 20:26
Не знаю як до того що наркотик, але несе від нього добре. Ми з подружкою випили одну на двох то так носило...... А ось недавно знайомі хлопці напилися цього Рево, то були якісь неадекватні: постійно ржали(і то ржали а не сміялися),несли ірунду і т.д.
О, ти випадково не про мене говорила? :-D
Рево класна штука, але краще його не пити, тим хто дбає про своє здоров'я, а кому всерівно то вперед.
Рево класна штука!

gossip girl
06.11.2008, 19:12
Крава! і про тебе також. Цікаво було на вас подивитися але разом з тим й страшно!

Sadist
06.11.2008, 22:40
хіба на халяву!
не рекомендується дітям мішання його з іншими видами алкоголю!

GooFy
23.12.2008, 22:03
Лайно!!!!це РЕВО!!!!!!

Kemper
25.12.2008, 14:51
Люди, дорогие, В Рево содержится Амфетамин!!!

Не пейте его!!! В России Рево запретил Государственный орган отвечающий за борьбу по обороту наркотиков!!!

Поймите, идёт необъявленная война!!! Россию, Украину, Белоруссию хотят уничтожить, только не пулями и танками, а алкоголем, табаком и наркотиками!!!

Кому это надо? Это надо мировому правительству (богатейшим евреям мира)

Они разделят Советский Союз на 52 независимых государства типа Украины (исскуственно созданых, кстати) и сократят только в России население со 120 миллионов до 15 миллионов человек, а на наших территориях оставят только самые вредные химические производства и ядерные могильники, а эти оставшиеся 15 миллионов на территории России из 120 миллионов будут обслуживать эти производства и ядерные могильники, а также транссибирскую ж/д магистраль.

Остальное население, а больше всего молодёжб уничтожить алкоголем, развратом (при разврате распространяется СПИД и другие болезни), наркотиками (будут их добавлять в Рево, в соки, в еду и кричать в рекламе, что это круто и ВСЕ будут ЭТО покупать и медленно умирать)

Запомните, что все ларьки с пивом на улице и сигаретами и энергетиками - это СОЛДАТЫ в необъявленной войне против СССР, а бутылки с алкоголем и РЕВО - Это пули, снаряды, бомбы в этой войне!!!

В РЕВО содержится самый настоящм=ий АМФЕТАМИН!!! Хотите стать наркоманами - начинайте! ПИВО - РЕВО - ВОДКА - затем попробуете ПЛАН, ЭКСТАЗИ, КОКАИН и ГЕРОИН - дальше - СМЕРТЬ в страшных мучениях!!!

Вот так нас уничтожат!

alien
25.12.2008, 15:35
Kemper, ти що курив перед тим як писати?=) Які амфітаміни? який радянський союз ділити?)) його вже 17 років немає. У вас, шановний, параноя, зверніться до лікаря.
развратом
Цікаво, як вони будуть в нас його влаштовувати, дешевих венеричних шльондр завезуть?=)
при разврате распространяется СПИД и другие болезни
жесть)) якщо, наприклад, хтось любить щоб його добряче відшльопали, чи насцяли на груди, то з"явиться якась хвороба? хібащо пару синців та морем буде пахнути))
Не від алкоголю і наркотиків люди хворіють СНІДом, а від невміння контролювати свої дії у стані афекту...

El-ninYO
27.12.2008, 17:38

Не пейте его!!! В России Рево запретил Государственный орган отвечающий за борьбу по обороту наркотиков!!!

Поймите, идёт необъявленная война!!! Россию, Украину, Белоруссию хотят уничтожить, только не пулями и танками, а алкоголем, табаком и наркотиками!!!

Они разделят Советский Союз на 52 независимых государства типа Украины (исскуственно созданых, кстати) и сократят только в России население со 120 миллионов до 15 миллионов человек, а на наших территориях оставят только самые вредные химические производства и ядерные могильники, а эти оставшиеся 15 миллионов на территории России из 120 миллионов будут обслуживать эти производства и ядерные могильники, а также транссибирскую ж/д магистраль.

Остальное население, а больше всего молодёжб уничтожить алкоголем, развратом (при разврате распространяется СПИД и другие болезни), наркотиками (будут их добавлять в Рево, в соки, в еду и кричать в рекламе, что это круто и ВСЕ будут ЭТО покупать и медленно умирать)

Запомните, что все ларьки с пивом на улице и сигаретами и энергетиками - это СОЛДАТЫ в необъявленной войне против СССР, а бутылки с алкоголем и РЕВО - Это пули, снаряды, бомбы в этой войне!!!

В РЕВО содержится самый настоящм=ий АМФЕТАМИН!!! Хотите стать наркоманами - начинайте! ПИВО - РЕВО - ВОДКА - затем попробуете ПЛАН, ЭКСТАЗИ, КОКАИН и ГЕРОИН - дальше - СМЕРТЬ в страшных мучениях!!!

Вот так нас уничтожат!
Да чувак, ты параноик! Я соглосен Рево-параша! Лучше ляпнуть свеженького Сангарика! Не,ну ты дал!

Must@ng
07.01.2009, 23:14

Вот так нас уничтожат!:-D :-D :-D :-D :-[

Да!!!!!!!!!А я вот слышал ,что последняя партия батончиков сникерс прибывшая из за бугра содержит в себе первокласный кокс ,специально для украинцев ,шоб ели и вид кайфу глузд теряли!:-D

3o3o 3aP}|{aBeJIu
29.01.2009, 22:37
Ось також цікава статейка про енергетики взята з російського сайту
Вся правда про "энергетики"
Вся правда про "энергетики" Чтиво

Энергетические напитки - достаточно недавнее изобретение человечества, хотя их ингредиенты уже давно используются для стимуляции нервной системы. Энергетические напитки стали настоящим спасением для студентов в период подготовки к экзаменам, офисных работников, не успевающих сдать работу в срок, тренеров по фитнесу, стремящихся установить спортивный рекорд, уставших водителей и завсегдатаев ночных клубов... одним словом, для всех, кто устал, но должен чувствовать себя бодрым и полным энергии.
Всего одна банка напитка - и вы уже стряхнули усталость и непреодолимое желание уснуть, и готовы к действиям - снова и снова...

Изготовители энергетических напитков утверждают, их продукция приносит только пользу, и продолжают выпускать все новые и новые типы напитков. Если все так распрекрасно, то почему же законники пытались выдвинуть законопроект, ограничивающий распространение этого чудо-напитка? Разберемся в этой ситуации подробнее.

На вкус и цвет...

...Как известно, товарищей нет. А потому решайте сами, какой из энергетических напитков пробовать и пробовать ли вообще. Все энерготоники делятся на две категории: в одних больше кофеина, в других — витаминов и углеводов. "Кофейные" напитки подходят заядлым трудоголикам и студентам, которые работают или занимаются по ночам, а "витаминно-углеводные" — активным людям, предпочитающим проводить свободное время в спортзале.

Red Devil как раз для таких. Это негазированный тонизирующий напиток со вкусом лимона и апельсина. Фитнес-инструкторы советуют пить его на тренировках, а особо ленивым — после плотного обеда, когда клонит ко сну. Содержащиеся в нем витамины В2, В6 и РР помогают лучше усваивать пищу. Энергетическая ценность напитка всего 31 ккал.

Борцам, пловцам и бегунам на длинные дистанции наверняка понравится Лидер марафон — высококалорийный напиток (250 ккал), который в считанные секунды восстанавливает затраченную энергию и при физических упражнениях поддерживает мышцы в тонусе. Пейте его до или во время тренировки, но никак не вместо нее.

Sport & fitness — энерготоник быстрого реагирования, поскольку в него входят сразу два "бодрящих" компонента — гуарана и кофеин. Этот коктейль лучше всего принимать во время силовых нагрузок. При этом о лишних калориях можно не думать: в 100 мл содержится всего 17 ккал.

Energу Plus 19 — энергетический напиток, приготовленный из виноградного концентрата и обогащенный множеством витаминов. Это настоящая находка для тех, кто мечтает нарастить мышечную массу, воспитав в себе силу и выносливость. Входящие в его состав сахара (4 различных вида) обеспечивают равномерное поступление энергии в течение всей тренировки. Энергетическая ценность — 372 ккал.

Из курса органической химии
Ниже приводится список компонентов, наиболее часто встречающихся в составе энергетических напитков.

Таурин — аминокислота, необходимая человеку. Снижает уровень холестерина и сахара в крови, снимает стресс и заряжает энергией.

Гуарана — тропический кустарник семейства сапиндовых. Растет в Бразилии и Венесуэле. Ее листья широко применяются в медицине: выводят из мышечных тканей молочную кислоту, уменьшая боль при физических нагрузках, препятствуют возникновению атеросклероза и очищают печень. Благодаря кофеину, содержащемуся в гуаране, она за считанные секунды растормошит любого соню.

Мелатонин содержится в организме и отвечает за суточный ритм человека. Чаще всего врачи назначают его тем, у кого проблемы со сном. Кроме того, он понижает уровень "плохого" холестерина в крови. Кофеин придает бодрости и повышает работоспособность.

Матеин — вещество, входящее в состав южноамериканского зеленого чая матэ. Экстракт вечнозеленого дерева Ilex Paraguarensis помогает справиться с чувством голода и способствует снижению веса.

Женьшень эффективно борется с усталостью, депрессией и стрессом.

Фолиевая кислота (витамин Вс) участвует в обмене и синтезе амино- и нуклеиновых кислот, тем самым улучшая работу головного мозга.

Напиток страсти
Совсем недавно в Америке появился первый эротический энергетический напиток под названием "Ниагара". На каждой бутылочке написано: "Любовные травы и кофеин возвращают вас к жизни".

А изобрела его некая Лэри Уильямс. Магическое действие "любовной настойки" она первым делом проверила на себе: приняв ее, дама неожиданно поняла, что ее муж самый лучший в мире. Мистер Уильямс такого откровения от жены никак не ожидал и даже стал волноваться за ее здоровье. Но, попробовав "напиток страсти", пересмотрел свои отношения с супругой и сделал ей ответное признание.

Благополучно пережив потрясения семейной жизни, чета Уильямс решила осчастливить соотечественников и рассказала по секрету всему свету о чудо-напитке. "Если я помогу семейным парам вернуть романтику в их отношения, значит, моя цель достигнута", — говорит сердобольная Лэри, но раскрывать рецептуру "Ниагары" не спешит.

Известно только, что в ее состав входят газированная вода, сахар, экстракт женьшеня и какой-то таинственный краситель. Как говорится, пейте на здоровье!

Бодрит, но не жалит
Японские ученые создали собственный рецепт чудодейственного напитка. Они умудрились приготовить настой изѕ гигантских ос. Испытать его магическую силу решили на марафонской бегунье Накао Такахаси. Хитроумные ученые напоили Накао зельем из ос, после чего отправили на Олимпиаду, где она без труда завоевала высшую награду.

Теперь сотрудники Токийского института физико-химических исследований думают, как наладить производство чудо-напитка, пока предприимчивые японцы не переловили всех насекомых.

Плюсы
Энергетические напитки отлично поднимают настроение и стимулируют умственную деятельность.

Каждый может найти энергетический напиток по своим потребностям. В соответствии с их предназначением, энергетические напитки условно разделяют на группы: одни содержат больше кофеина, другие - витаминов и углеводов. «Кофейные» напитки подходят законченным, неисправимым трудоголикам и студентам, которым приходится работать и учиться по ночам, а «витаминно-углеводные» - для активных людей, предпочитающих проводить свободное время в спортзале.

Энергетические напитки содержат комплекс витаминов и глюкозы. О пользе витаминов знают все. Глюкоза же быстро проникает в кровь, участвует в окислительных процессах и обеспечивает энергией мышцы, мозг и другие жизненно-важные органы.

Действие чашки кофе сохраняется 1 - 2 часа, действие энергетического напитка - часа 3 - 4. Кроме того, почти все энергетические напитки газированы, что ускоряет их действие - это их третье отличие от кофе.

Благодаря удобной упаковке энергетические напитки можно носить с собой и употреблять в любой ситуации (на танцполе, в машине), чего нельзя сказать о кофе или чае.

Минусы

Эергетические напитки можно потреблять в строгом соответствии с дозировкой. Максимальная доза - 2 банки напитка в сутки. Превышение дозы может привести к повышению артериального давления или уровня содержания сахара в крови.

Энергетические напитки официально запрещены во Франции, Дании и Норвегии, где они продаются только в аптеках, так как считаются лекарством. Недавно шведские власти начали расследование 3 смертей, якобы вызванных потреблением энергетических напитков.

Витамины, которые содержатся в энергетических напитках, не могут заменить мультивитаминный комплекс.

Людям, страдающим от сердечных заболеваний, гипо- или гипертонии, не следует употреблять энергетические напитки.

Заявление, что энергетический напиток обеспечивает организм энергией, является голословным. Содержимое заветной банки только открывает путь к внутренним резервам организма, т.е. выполняет функцию ключа, вернее, отмычки. Другими словами, сам напиток никакой энергии не содержит, а только использует нашу собственную. Таким образом, мы используем собственные энергетические ресурсы, проще говоря, берем у себя энергию в долг. Однако рано или поздно этот долг придется вернуть с процентами в виде усталости, бессонницы, раздражительности и депрессии.

Как любой другой стимулятор, кофеин, который содержится в энергетических напитках, приводит к истощению нервной системы. Его действие сохраняется в среднем 3 - 5 часов, после чего организму нужен отдых. Кроме того, кофеин вызывает привыкание.

Энергетический напиток, содержащий сочетание глюкозы и кофеина, очень вреден для молодого организма.

Многие энергетические напитки содержат большое количество витамина В, вызывающего учащенное сердцебиение и дрожь в конечностях.

Фанаты фитнеса должны помнить о выдающихся мочегонных свойствах кофеина. Это значит, что после тренировки энергетический напиток пить нельзя, ведь в процессе тренировки мы и так теряем много жидкости.

В случае превышения допустимой дозы не исключены побочные эффекты: тахикардия, психомоторное возбуждение, повышенная нервозность, депрессия.

Энергетические напитки содержат таурин и глюкуронолактон. Содержание таурина в несколько раз превышает допустимый уровень, а количество глюкуронолактона, содержащееся в 2 банках напитка, превышает суточную норму почти в 500 раз (!). Даже ученым неизвестно, как эти ингредиенты действуют на организм, и как они взаимодействуют с кофеином. Поэтому эксперты заявляют, что безопасность использования таких высоких доз таурина и глюкуронолактона еще не определена, что требует проведения дальнейших исследований.

Как видим, минусов намного больше, чем плюсов. И, тем не менее, не исключено, что однажды в вашей жизни возникнет ситуация (надеемся, всего однажды), когда вы не сможете обойтись без энергетического напитка. В этом случае внимательно прочтите правила употребления напитка, чтобы защитить свой любимый и единственный организм.
Госнаркоконтроль считает энергетические напитки наркотиками

ИА "Клерк.Ру". Как заявил заместитель директора Федеральной службы РФ по контролю за оборотом наркотиков Владимир Зубрин, энерегтические напитки, возможно, будут запрещены, если будет доказан их вред для здоровья.

Как сообщает РИА "Новости", Госнаркоконтроль совместно с Минздравсоцразвития намерен выяснить, какие именно вещества в энергетических напитках вредны, а какие – нет.

По словам Владимира Зубрина, энергетические напитки содержат психотропные вещества и являются своего рода наркотиками. Он отметил, что эти вещества сначала вызывают эйфорию и активность, а потом ведут к разрушению организма, передает "Эхо Москвы".

Arkhangel7
29.01.2009, 23:08
Раніше пив Revo, але отравився ним ... післятого не пью !
краще пиво!

TiJ
30.01.2009, 09:03
пиво РуЛиТь 4reva))8-)

Bad
12.02.2009, 22:41
Я слышал што там нашли амфитамин но в малом количестве и што его в росии вроди как запретили а поставки на украину прекратили но я незнаю ли ето правда..

добавлено через 2 минуты
http://revoenergy.com/

Sergey
13.02.2009, 13:42
Це не наркотик це REVO-тінааааа, невже ви справді його любите ? :-! :-! :-! :-! :-! :-!

Pain
15.02.2009, 00:07
Думаю, все знают что такое закись азота в стритрейсерских гонках. Для тех, кто в танке скажу - это впрыск закиси азота (веселящего газа) прямо в двигатель, за щёт чего крутящий момент и обороты резко возрастают. И думаю вы знаете как это понижает ресурс двигателя - подвижные части изнашиваются раз 50-100 быстрее. Считайте, что когда вы пьёте энергетический напиток вы заставляете ваш организм работать в запредельном режиме, как и двигатель стритрейсерской машины во время гонки с применением закиси азота.
В разумных дозах и и при правильном использовании вы просто слегка "прибавите оборотов" вашему организму и пользы будет много, а вреда мало... А вот когда без тормозов выхлещите 4 банки за 2 часа...
Както я наблюдал на гонке в Симферополе одного водилу, который вдавил в движок столько закиси, что... вобщем блок цилиндров почти полностью расплавился. Машина загорелась, а водитель чудом остался жив. А после этого можна представить, что творится с вашим организмом при заправке этим энерго-пойлом - ресурсы, предназначеные на самый крайний случай расходуются, нервная система истощается, а у вашего сердца "плавятся кольца на поршнях", так сказать.
Так что перед заправкой таким "топливом" подумайте - оно вам нада. Выпейте немного пепси - там есть кофеин, или немного кофе. Попробуйте попрактиковать 10-15 минутный сон - заверю вас, что это поможет нормально работать не засыпая ещё 2-3 часа. Наконец просто умойтесь холодной водой, или побудьте пару минут на холоде, если зима. Кто курит, тот знает, что сеанс перекура также поможет немного очнутся, ибо никотин прибавляет обороты орагнизму, как и кофеин.
И лучше всего - просто правильно распределяйте ваше время, чтобы не приходилось впопыхах или по ночам делать то, что можна было сделать неделю назад (знаю, ибо сам частенько так попадал, та и не я один такой).
Вобщем скажу так - энергетические напитки - это крайний случай, лучше для начала просто задуматся о более природных методах заправки организмы энергией, а на химию переключатся, только когда уже совесм капец, и больше вариантов нет.

(Band_tka)
15.02.2009, 15:56
REVO-Рулёзззззззззззззззззз......обожаю его,ни дня немогу без него.....=)REVO-наркотик ,зато очень класный.....)))

AdMiRaL_DyPa
15.02.2009, 16:33
Я слышал што там нашли амфитамин
ха ха ха!!! сцю!!!
А ше па тєлєку гаварілі шо в рево дабаляют трамадол, клєй мамєнт, отвар ганджи... Рево - лажа! Пиво рулить!

Кошка в коробке
15.02.2009, 18:02
я в шоці, де ви достаєте таку інформацію - містить амфітамін, трамадол , клей момент.....
Revo Energy – безалкогольный энергетический напиток с КОФЕИНОМ, ТАУРИНОМ, ВИТАМИНАМИ и НАТУРАЛЬНЫМИ экстрактами ГУАРАНЫ и ДАМИАНЫ, натуральными соками.

DjFuflik
15.02.2009, 21:52
REVO-наркотик ,зато очень класный.....)))
А хіба є такий наркотік, який би не класний був? ))))

Рево - новий вид наркоти!
Зразу його в вєни заливайте, буде вам "порция закиси азота прямо в двигатель" =))) ато поки воно пройде через всі "трубкі" то і властивості всі втратяться)))))

Pain
15.02.2009, 21:55
Кошка в коробке, а ты думаеш, что производители возьмут и напишут реальный состав своего детища? Им нада, что бы оно продавалось хорошо, и также хорошо окупалось производство.
Я канешно тоже не совсем верю инфе про амфетамин в этом вашеи РЕВО, но доказать точно, есть он там или нет не смогу. И вам всем советую верить подобному только наполовину...
Ну а если амфетамин там всё таки есть - тогда сочуствую тем, кто сей напиток пьёт...

Зразу його в вєни заливайте, буде вам "порция закиси азота прямо в двигатель" =))) ато поки воно пройде через всі "трубкі" то і властивості всі втратяться)))))
Пусть клизмой пользуются, больше толка будет и ума может быть прибавится :-)

_kulbaba_
15.02.2009, 22:58
REVO-Рулёзззззззззззззззззз......обожаю его,ни дня немогу без него.....=)REVO-наркотик ,зато очень класный.....)))
Вот когда будешь иметь очередь желудочных проблем начнешь говорить зачем я его пила

Кошка в коробке
15.02.2009, 23:56
Pain

Я з тобою згідна, що не все напишуть, що туди входить, но точно там нема амфітаміну ,трамадолу, клею, і ще як один хтось писав мочі якогось бика.

Гуарана - містить смолу, 6% кофеїну , вона аналогічна каві. Використовується як афродізіак - засіб, який повишає життєві сили організму, в тому числі посилює статеву здібність; має обезболюючу дію.

Кофеїн - алкалоїд, визиває звикання організму, міститься - кавове дерево, чай мате, гуарана, кола.

Даміана - використовується як афродізіак, антидепресанти..... Визиває легку ейфорію.

Таурін - білий кристалічний порошок, добре розчиняється у воді. Використовується у медицині. Входить до складу напоїв(тоніки, ''енергетики''). Може викликати первинне збудження.

Трави тоже можуть бути наркотиком, я колись вживала мелісу, в мене була сильна залежність, я уже без неї просто не могла існувати..... викор. як заспокійливе...

то чого тоді люди вживають пиво, горілку, курять цигарки? що там тоже амфітамін, чи ще щось?

Pain
16.02.2009, 13:15
то чого тоді люди вживають пиво, горілку, курять цигарки? що там тоже амфітамін, чи ще щось?
Признаюсь, что я тоже курю и даже иногда пью:-)
Спиртное и сигареты идут потому, что они самый обычный лёгкий нааркотик - вызывают ощущения изменённого сознания (думаю никому это объяснять ненада). Вот только самое опасное сдесь другое - выкурить подряд допустим 50-60 сигарет или выпить 2 литра водки практически нереально - организм отторгнет это всё к чёртовой матери. А выпить подряд 4-5 банок этого вашего РЕВО вполне реально - его организм не отторгнет (сначала), только потом. У человеческого организма нет встроеного тормоза от передоза энергетика - просто наступит перевозбуждение, нервный срыв, тахикардия, фибриляция и мучительная смерть...

ckopocTb
28.02.2009, 13:35
а я люблю РЕВО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[-HUbBa-BUbBa-]
01.03.2009, 10:14
так рево-наркотик!!!!!!!
любила його.. а зараз не можу дивитися на нього.. ) рево-зЛО!

marjanna
01.03.2009, 10:50
НАТУРАЛЬНЫМИ экстрактами ГУАРАНЫ и ДАМИАНЫ, натуральными соками
а може марихуани
сорри за офтоп

Mongol
08.03.2009, 00:02
хм я даже не знаю що сказати по цому поводу.... В принципі мені РЕВО подобаєтся перший раз чую шо він є наркотик

(=__SysteMery__=)
11.03.2009, 16:55
На мою думку Revo-наркотик!

SLinK
15.04.2009, 15:27
Якщо його не вживати у кінських дозах то буде все ок. :)

_CooL`baba_
17.04.2009, 23:55
в наш час похавать вже нічого не можна..куди не подивись - скрізь якісь хім. домішкі..так шо бано4ка рево раз в тиждень "погоди не зробить"
частіше посміхайтеся! сміх добавляє хвилини життя!)))))

Thinker
18.04.2009, 07:15
Рево не наркотик, рево - це яд. Не пити різну гадость і не їсти вредну їжу і от тоді буде все ок. А не думати, що десь раз там в недільку не повредить, якраз той раз може випасти дуже таки невдалий, ато й печальним!

_lola_
19.04.2009, 13:21
Не пити різну гадость
Це можна
і не їсти вредну їжу і от тоді буде все ок
Що саме Ви розумієте під поняттям "вредна їжа"? І що в наш час є "невредною" їжею?

Thinker
19.04.2009, 20:21
Що саме Ви розумієте під поняттям "вредна їжа"? І що в наш час є "невредною" їжею? Вредна їжа це та що приносить більше вреда для організма ніж користі. Наприклад чіпси, сухарики, від них користь взагалі від'ємна. Так запитуєте ніби в наш час нічого нормального не лишилось. З города, з саду, з лісу корисна їжа. І я не розумію чому ви задаєте запитання, вони не по темі. Хтось інший би попередження отримав би зразу.

_lola_
19.04.2009, 22:35
І я не розумію чому ви задаєте запитання, вони не по темі. Хтось інший би попередження отримав би зразу.
Ну Ви ж не отримали, хоча судячи з Вашої логіки, Ваша думка про "вредну їжу" теж є оффтопом. :) Не зовсім розумію Вашу агресію, коли Вам задають якісь уточнюючі питання чи дискутують. Це ж форум, для того він і є.
Вредна їжа це та що приносить більше вреда для організма ніж користі. Наприклад чіпси, сухарики, від них користь взагалі від'ємна. Так запитуєте ніби в наш час нічого нормального не лишилось. З города, з саду, з лісу корисна їжа.
Дякую за відповідь. Мене цікавила Ваша думка з цього приводу, - я запитала. Дивіться на це простіше ;-).

Faust__
23.04.2009, 16:42
Нещодавно, пам"ятаю, до нас в школу приходила група наркологів, які розпоповідали, відповідно, про наркотики і їхній вплив на організм людини дітям. Так от, вони казали, що "Рево", на відміну від багатьох від інших енергетичних та алкогольних напоїв, має в собі хімічні речовини (майже наркотики), які викликають в людини набагато більше звикання, ніж там до пива, чи типу того. Багато наркологів класифікують "Рево" саме як наркотик, а не як алкогольний чи енергетичиний напій.

Kemper
24.04.2009, 12:18
Фауст, расскажите пожалуйста поподробнее про этих наркологов: как они говорили про Рево, в каком городе это было, в какой школе или институте, как можно с этими наркологами связаться чтобы поговорить на эту животрепещущую тему??!!!

Ну же, Фауст, расскажите мельчайшие подробности про этих наркологов!

D.A.S
25.04.2009, 18:58
Мне неважно что гаварят другие но "REVO" - наркотик!

(=__SysteMery__=)
02.05.2009, 10:14
D.A.S"Мне неважно что гаварят другие но "REVO" - наркотик!"

Revo наркотик-100%.
Но ты не прав,мнение других также вожно.!
Зауваження модератора:
п. 5.3.9.a. главы V Правил форума (http://ilink.com.ua/forum/rules.htm#V-5.3.9.a)

Jetix
03.05.2009, 10:53
Вчора випив три банки Рево, думав що ноги відкину...:-!
Не пийте це зло!!!*NO*

=((PoZiTiFFF))=
03.05.2009, 12:36
Рево-норкотик хотя б потому ,що коли ти випив хочеться ще ,ще,ще...
І таким чино м ви садите собі здоров,я.....=(((

Rebe
12.05.2009, 12:33
Люди, кому дороге здоров"я - не пийте цієї гадості. В неділю випив 3 банки, то загребло гірше водки, 2 дні ходив після того - думав що ноги відкину.
І на смак - противне, і наслідки - недосліджені. А спогади взагалі - аж їсти перестає хотітись, коли згадати про смак того ***.:-! :-! :-!

Dimikcus
12.05.2009, 14:04
Вчора випив три банки Рево, думав що ноги відкину...
В неділю випив 3 банки,
І на смак - противне,
Жесть. А як захавати 40 мандаринів, і від них стошнить, то шо, вони теж "гадость і наркотик"?

ATOM
13.05.2009, 11:08
100 % Наркотик , и сигареты и водка и даже пиво тоже наркотик ! Всё что снижает уровень контроля тела и эмоций - наркотик ! Каждый выберает сам чем ему убиваться )))!

nayper
13.05.2009, 16:15
Несе Галя Revo
Коромисло гнеться,
А за ней Іванко
Як козел несеться!!

Галя, моя, Галя,
Дай Revo напиться
Ти така ци****ста
Дай хоч подивится!!

Відчепись придурок,
Ти ман'як поганий,
Зараз я балончик
Газовий дістану!!!

Галю, моя , Галя,
Що ти чешеш, падло??
Ща як відметелю,
Відірву все патло!!

Замовчала Галя,
Блиснула очима,
Відірвала *******
Вже він не "мужчина"...

Ой кричить Іванко
Галю, ти жорстока!!
Зараз візьму палку
Виб'ю тобі око!

Галя посміхнулась,
І взяла ломаку
Сильно замахнулась
Тріснула по я*ку

Больно,як же больно
Відпадає фа**с
Заричав Іванко
С*к*, ти нарвалась!!!!!

Довго,ой же довго
Згадували драку
Галю та Іванка
І оту ломаку)

!JAH!
10.06.2009, 21:36
http://bt.ilink.com.ua/forum/viewtopic.php?t=6858
тут рассказывают про Русский аналог РЕВО - Ягуар, очень познавательно, он практически ни чем не отличается от РЕВО

TwiSt
11.06.2009, 11:33
он практически ни чем не отличается от РЕВО
Только Дизайном банки!!!

добавлено через 11 минут
Так ета його тада нада вам не Піть Рібята!!!
Фєн Вальшьпєта Нюхають)))))))))))))
убівайтесь запахом))))))))

Unknown
11.06.2009, 22:52
:-D Почитал эту бредятину, даже на ржачь пробило :)) ...
И сделал вывод: всё начинается с понтов, дальше уже зависимость :)))

Ximik
14.06.2009, 16:04
Незнаю чи в нашом Нетішинськом Рево в складі є АмФіТаМіН, но в Києві були вилучили одну нелегальну партію цього продукту, і там був АмФ...

SLinK
18.06.2009, 15:13
я вважаю що від 1 банки нічого не буде...звичайно спочатку понапиваються по 5-10 банок і на слідуючий день у шпиталі і наганяють шо рево наркотик,не хай спочатку спитають скільки банок вона(він)випили а потім хай...

Qwed
19.06.2009, 11:04
звичайно від 1 нічого небуде...але виникає залежність..
йа непью вже це гавно.....бо вважаю що це дійсно наркотик, і вчені це підтвердили.
п.с краще вже пива випить....

SLinK
19.06.2009, 20:44
я теж не пью,дійсьно краще пива...нууу тоді давайте про пиво..))хд

Dimikcus
19.06.2009, 21:48
і вчені це підтвердили.
Британські?

!JAH!
20.06.2009, 08:47
а что вы скажите о точках на дне банки? 1,2 или 3 - красные, зелёные, синие, черные? мне просто интересно , разные банки по разному прут?:-D :-D :-D , хотя по вкусу отличаются.;-)

SLinK
20.06.2009, 23:28
А ти б у дівчат попитав вони у нас по цьому питаню профі..)):-D

Nino
07.07.2009, 22:40
Раджу провести експеримент)))Купіть РЕВО,налийте його у стакан,залиште на годин 10...(в мене його залишили на ніч).Потім спробуйте на смак,запах:-! гидота рідкісна!!!Саме по неприемному запаху з ранку в квартирі я його і знайшла!Тяга до цього напою пропаде раз і назавжди!

Dimikcus
08.07.2009, 00:46
Раджу провести експеримент)))Купіть МОЛОКО/ПИВО/МІНЕРАЛЬКУ/МОЧУ,налийте його у стакан,залиште на годин 10...(в мене його залишили на ніч).Потім спробуйте на смак,запах гидота рідкісна!!!Саме по неприемному запаху з ранку в квартирі я його і знайшла!Тяга до цього напою пропаде раз і назавжди!

MaloyUA
18.07.2009, 21:05
Все энергетические напитки содержат кофеин, он в больших дозах и при регулярном употреблении вызывает привыкание организма, незлоупотребляйте это всё химия.

Vadim.Megabit
20.07.2009, 18:43
Гляньте в Google :)
Интерлинк впереди всей планеты!
revo наркотик (http://www.google.com.ua/search?q=revo+%D0%BD%D0%B0%D1%80%D0%BA%D0%BE%D1%82%D0%B8%D0%BA&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:ru:official&client=firefox-a)

!JAH!
20.07.2009, 22:56
рево наркота серьезной степени,
знаю человека который имеет серьезную зависимость...
он каждый день(не пропуская) ДУЕТ по 3-5 банок, причем с самого утра, и так уже почти год.

на таком примере я понял что это ЙАД !!!! (ИМХОЪ)

jerry
21.07.2009, 15:39
рево наркота серьезной степени,
знаю человека который имеет серьезную зависимость...
он каждый день(не пропуская) ДУЕТ по 3-5 банок, причем с самого утра, и так уже почти год.

на таком примере я понял что это ЙАД !!!! (ИМХОЪ)
та ну,не вірю *NO*

!JAH!
21.07.2009, 22:52
та ну,не вірю
та не верь!!! я тебе что доказывать буду....
факт есть факт

SpecBM
22.07.2009, 02:06
Я ніколи не пробував "REVO" і не збираюсь пробувати, і іншим не раджу!!!

Убъю ведром
30.07.2009, 14:48
Рево наркотик? - Конечно!
Вызывает привыкание организма? - Да!
Цитата наркомана? - Есть!
МНЕ КАЖЕТСЯ ЧТО БЕЗ REVO Я УЖЕ НЕ МОГУ!!!
Такими комментариями завален весь инет! В нашей галерее видел очень много фоток девушек с рево...и они не могут понять что через 10 лет им прийдёт очень большая чорная (в лучшем случае) ЖОПА. Уважаемые Наркоманы! На вас люди делают бизнес...так что пейте яд на здоровье!!! :-D
REVO - ГОВНО

dj.erl
07.08.2009, 14:46
Xipers, согласен с тобой!!!хватит травить свой организм!!!!

3o3o 3aP}|{aBeJIu
15.11.2009, 21:10
В Пензе студентка умерла от передозировки энергетических напитков

Студентка одного из пензенских вузов скончалась от кровоизлияния в печень, вызванного употреблением энергетического напитка, сообщила старший помощник руководителя следственного управления СКП по Пензенской области Людмила Фомина.
«По данным экспертизы, 17-летняя девушка скончалась от передозировки «энергетика», находящегося в свободной продаже», - сказала Фомина в понедельник.
По ее словам, предварительное следствие исключило насильственную смерть. «Девушка была на дне рождения у подруги и выпила излишнее количество энергетика», - отметила представитель СКП. «Интерфакс»

STRAYK
18.11.2009, 17:50
Я за энергетический напиток!
Просто его надо употреблять в меру!;-)

Браток
18.11.2009, 17:56
в меру это сколько??
вот походу падруга думала также как и ты, но походу меры не знала,
потомо как пьешь пьешь оно вроди как ничего, а потом коньки двинул

STRAYK
18.11.2009, 18:12
У каждого человека своя мера!
Ну знаеш...не суди по себе...:-D
Не все п*ют до тех пор пока коньки не двинут=)

Например от одной или двух банок энергетического напитка со мною нечего не случится.;-)
А если так судит,то умерают люди и от водки и от пиво и не только...
просто нужно иметь голову на плечях и если пить,то пить в свою меру!

Браток
18.11.2009, 18:21
ха ха разфукалась :-D

Не все п*ют до тех пор пока коньки не двинут=)
видать трахан не даганяешь

я говорю о замедленом действии напитка, сразу выпил ничего- а через 6 часиков начались припадки

Например от одной или двух банок энергетического напитка со мною нечего не случится.
могу поспорить много зависит от твоего физического состояния, усталость, стресс, все влияет на сопротивляемость организма, к разным возбудителям, каким и является енергетик, так что никто не может знать сколько в следующий раз будет достаточно.

нужно иметь голову на плечях и если пить,то пить в свою меру!
если есть голова на плечах, так точно это пить не будешь

STRAYK
18.11.2009, 18:26
могу поспорить много зависит от твоего физического состояния, усталость, стресс, все влияет на сопротивляемость организма, к разным возбудителям, каким и является енергетик
Вот только с етим согласна.Поздравляю,здесь ты прав!:))
А в остальном...Каждый п*ёт,то что ему нравится!
Я за энергетический напиток!
Просто его надо употреблять в меру!-Своё мнение не меняю,спорить с тобою не вижу смысла:))

Браток
18.11.2009, 18:29
А в остальном...Каждый п*ёт,то что ему нравится!
тото я вижу что все пьют его не потому что нравится , а потому что "Машка" тоже его пьет. погоня за американской метчой продолжается.
смысла с тобой спорить (аналогично) нет, когда двинеш ноги напиши

STRAYK
18.11.2009, 18:32
Ха-ха...
Не дождёшся:))

Rebe
18.11.2009, 23:13
Ха-ха...
Не дождёшся:))

KaMilo4ka
01.04.2011, 02:06
Я единогласно ЗА тех, кто считает что РЕВО - ГОВНО!

SLinK
01.04.2011, 07:16
Якщо таку срань пити то ліпше пляшку сангушка навернути!!

asse-clown_cl
01.04.2011, 07:21
алкоголь, 100% наркотик і кака
рево також

РОМІЧ
23.04.2011, 18:54
Ну я не знаю.Пробував один раз, і то в друга взяв сьорбнути кисле схоже на перестояну брагу і клюквенний забродивший сок.Ось така моя думка REVO :-! :-! :-! :-!

Знахарь
23.04.2011, 19:01
Можливо в когось є інформація про "REVO"
через 10 років у кожного буде одна думка...а поки що моя думка "REVO" - це вбивця життя.

Naruto
06.07.2011, 10:29
Попробував REVO гавно повне мены після нього погано аж блювать хочеться))Краще випить пива ніж випить цю хімію яка зроблена з одних красителів!

*Spa*
07.07.2011, 17:29
REVO Energy (РЕВО Энерджи) – это безалкогольный энергетический напиток, в состав которого входят экстракты гуараны и димианы, натуральный сок, кофеин и таурин. Коктейль был выведен на рынок в мае 2007 года.

Напиток рекомендован к употреблению во время интенсивных занятий спортом и активных умственных нагрузок, учебы, работы, вечеринок, длительного управления автомобилем. Благодаря натуральным сокам он не только придает силы и бодрости, но также имеет приятный освежающий вкус.

РЕВО Энерджи выпускается в алюминиевой банке, объемом 250 мл.

Особенности REVO Energy:
- содержит натуральный сок;
- обладает оригинальным, освежающим вкусом;
- имеет усиленное функциональное действие за счет диамина и гуараны;
- является модным, стильным напитком.

КусайЗуб
21.07.2011, 20:05
Revo- фигня на посном масле. Какой это наркотик? На дудлись крепкого кофе до одурения и выпей водочки. Обалдеть, пруха.:-D Энергетики- фсе фигня. Я люблю больше кофе а не химию с кофеином.

Xfactor
21.07.2011, 22:13
Revo - як-раз то і є наркотиком.

КусайЗуб
21.07.2011, 22:44
Алкоголь, табак и кофеин- наркотики.

Alxan
27.03.2012, 12:21
рево _ це яд!в мене подружка вживає його майже кожний день,вчора вона ночува в мене і купила рево,так після нього цілу ній рвала кровю,так само і я ,ось вам і результат вплива рева